Op de ISE, een vakbeurs voor AV-oplossingen voor bedrijven, demonstreert Epson zijn nieuwe 30.000 lumen laserprojector.

De EB-L30000U wordt in een dubbele configuratie opgesteld om te laten zien hoe je een indrukwekkende en betaalbare 4K-oplossing met 60.000 lumen kan realiseren.

#EpsonUnboxed is de spectaculaire projectiemapping van dit jaar. De visueel verbluffende installatie wisselt acht unieke scenario’s af, elk met hun eigen complexe afbeeldingen en effecten op het gebied van projectiemapping. De scenario’s vormen een lineair verhaal, dat geleidelijk in crescendo wordt opgebouwd en waarin als finalestuk een echte Formule 1-raceauto wordt onthuld.

Een ander hoogtepunt op de stand is een demonstratie van de Moverio smart glasses, die gebruikt worden voor de bezoekerservaring in samenwerking met Emozionella en Toledo Train Vision. Bezoekers van de stand kunnen met een gereconstrueerd toeristisch treintje reizen en – met een Moverio-bril – de prachtige stad Toledo ontdekken, volledig verrijkt met augmented reality en gereconstrueerd met behulp van Epson’s high lumen projectoren.

Daarnaast toont Epson een nieuwe Ultra Short Throw-lens (de ELPLX03) voor 30.000 en 25.000 lumen laserprojectoren, een nieuwe Ultra Short Throw-laserprojector voor vergaderingen (de EB-1485Fi) met dual link edge blending en twee nieuwe signage projectoren (EB-W70 en EB-805F).

Meer projectoren van Epson

Reageer