Denon DHT-S514

De DHT-S514 komt onder meer met een simpele plug & play-installatie, ondersteunt HDMI ARC en kan je ook zonder problemen voor je televisie plaatsen.

Met de soundbar heeft Denon een optie klaar om het geluid van je flatscreen beter tot zijn recht te laten komen. Het toestel komt met een eenvoudig plug & play-principe via zowel HDMI als Bluetooth, ondersteunt HDMI ARC en moet dankzij Denons Virtual Surround-verwerking en de draadloze subwoofer garant staan voor prachtig geluid.

Je kan op het toestel het geluid van je televisie afspelen, maar ook kiezen om via Bluetooth apt-x muziek naar de soundbar te streamen. Het toestel biedt verschillende luistermodi: Dialoog-, Film-, Muziek- en Nachtmodus. Deze laatste kan je activeren als je de andere gezinsleden niet wil wakker maken.

De S514 wordt geleverd met een eigen afstandsbediening, maar kan ook commando’s van de gewone (of universele) afstandsbediening aanleren. Het apparaat komt met een IR-repeater, zodat je de soundbar voor je tv kan plaatsen en toch met de afstandsbediening van je tv je scherm in- of uitschakelen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer