Een bouwer van slimme brievenbussen die de krachten bundelt met een aanbieder van geconnecteerde Smart Home-oplossingen: een match made in heaven! En dat is de samenwerking tussen eSafe en Legrand ook. Zo wordt het leven alvast een pak eenvoudiger.

Online winkels en koerierdiensten beleven momenteel drukke tijden. De huidige coronacrisis doet het aantal online bestellingen boomen. Maar onze brievenbussen kunnen deze toevoer van pakjes niet langer slikken. En u zult zien: net op het moment dat u thuis even afwezig bent, staat de koerier voor de deur…

Brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd

Zaakvoerder Leon Renson van eSafe: “We ontwikkelen gebruiksvriendelijke, flexibele en stijlvolle pakketbrievenbussen die heel wat voordelen bieden voor gebruikers en leveranciers van brieven en pakjes. Hoe vaak gebeurt het immers niet dat een pakjesdienst voor een gesloten deur staat en dat u alsnog naar het postkantoor moet om uw bestelling af te halen? Met eSafe bieden we brievenbussen aan die – via een veilig valklepsysteem – speciaal ontworpen zijn voor kleine en grote pakjes en die we qua design perfect op maat ontwerpen van een woning of appartement. En het wordt nog interessanter dankzij het geïntegreerd videofoniesysteem van BTicino, a group brand of Legrand.”

De voordelen van een geconnecteerde pakketbrievenbus

Jurgen Van Zaelen, Product Manager Smart Home & Building automation: “De zaadjes voor onze samenwerking met eSafe werden geplant tijdens Batibouw 2018. We bekeken toen samen de mogelijkheden om de bestaande voordelen van een pakketbrievenbus uit te breiden met ons videofoniesysteem. Die denkoefening leverde snel resultaat op, want al enkele maanden later hadden we prototypes met geïntegreerde camera klaar.”

“Dankzij die integratie communiceert de slimme brievenbus met gebruikers en zorgt op die manier voor extra gebruiksgemak en comfort. Een bewoner kan met een app op zijn smartphone – thuis of vanop afstand – het slot van de brievenbus openen als de postbode of pakjesdienst voor de deur staat. Of hij kan de koerier een unieke (en uiteraard eenmalige) klaviercode bezorgen om het slot van de brievenbus te openen.”

Inspirerende kruisbestuiving

Zowel Leon als Jurgen zijn zeer enthousiast over het huidige partnership tussen eSafe en Legrand. Leon: “We zien duidelijk een toegenomen interesse bij projectontwikkelaars, architecten en eindklanten naar stijlvolle slimme brievenbussen. Door de coronacrisis hebben mensen meer middelen vrij om te investeren in hun woning. Dankzij onze samenwerking met Legrand kunnen we onze klanten steeds nieuwe functionaliteiten aanbieden, op maat van hun eigen wensen.”

Jurgen vult aan: “Onze producten en dienstverlening sluiten perfect bij elkaar aan. Vanuit Legrand zetten we volop in op een totaalconcept – noem het een ecosysteem – van veilige Smart Home-oplossingen, met een bediening via één security-app. Hierbij denken we onder andere aan slimme binnen- en buitencamera’s, deurbel en rookmelder, en uiteraard ook aan de slimme pakketbrievenbus van eSafe. The best is yet to come!”

 

Reageer