Daikin-FTXA

Naar jaarlijkse gewoonte stelt Daikin op Batibouw 2018 heel wat nieuwigheden voor. De vernieuwingen zijn te vinden binnen het Bluevolution gamma, bij de lucht/lucht warmtepompen en bij oplossingen voor de vervanging van bestaande verwarmingssystemen.

Over de nieuwste generatie warmtepompen binnen het residentiële gamma, de derde generatie van de Daikin Altherma, schreven we eerder al. Het alternatieve koelmiddel R32 dat deze lucht/water warmtepompen gebruiken heeft een lagere milieu-impact.

Maar ook het gamma lucht/lucht warmtepompen kent vernieuwing. Zo zijn er de nieuwe Stylish binnenunits, wandmodellen die door hun design beter passen in moderne interieurs en in drie kleurtjes worden aangeboden. De binnenunits zijn ook amper 18,9 cm diep.

Ook voor wie een bestaand verwarmingssysteem wenst te vervangen, heeft Daikin twee nieuwe oplossingen in huis. Enerzijds is er de Daikin condenserende gasketel en anderzijds een warmtepompboiler, de combinatie van een warmtepomp en een warmwateropslagtank.

Meer over Daikin

Reageer