Samsung lanceerde eerder deze maand zijn Galaxy Note 7, de nieuwe grote smartphone met bijhorende stylus, de S Pen. Dat de Note 7 goed scoort, is een understatement. Ruim een week voor de officiële releasedatum lijkt het toestel overal al uitverkocht.

De grote vraag naar de Note 7 heeft uiteraard zo zijn redenen:

Vernieuwde S Pen

De S Pen kreeg een opsmukbeurt en is nu gevoeliger dan ooit. Met de stylus kan je notities maken op jouw scherm, zonder dat je de telefoon hoeft te activeren. Die notities blijven dan altijd als een extra ‘laagje’ op jouw scherm staan.

Lifestyle_09_Note7GIFs zijn een groot deel geworden van het internet en social media. De korte filmpjes, die altijd in een lus continu afgespeeld worden, zijn ideaal om fragmenten uit bijvoorbeeld YouTube-filmpjes te halen. Dankzij de S Pen kan je dat nu zelf, snel en eenvoudig.

Teksten of woorden vertalen gaat gemakkelijker dan ooit: gewoon snel selecteren en de vertaaloptie aanklikken.

Waterdicht

De Note 7 volgt het voorbeeld van de Galaxy S7-toestellen en is volledig waterdicht. En niet enkel het toestel is bestand tegen water, maar ook de S Pen kan je zonder problemen in regenweer gebruiken.

Lifestyle_14_Note7Irisscanner

Beveiliging is een heel hot topic, ook in de smartphonewereld. De Note 7 komt daarom met een gloednieuwe, spectaculaire irisscanner die jouw oog scant om zo het toestel te ontgrendelen. Helemaal Mission Impossible!

High Dynamic Range streaming

Het 5,7 inch Super AMOLED-scherm ondersteunt HDR Video Streaming, waardoor je in theorie HDR-content in alle glorie kan bekijken.

Curved

De Note 7 is ook de eerste smartphone uit de Note-reeks met een Dual Edge gebogen scherm. Het gevolg? Een comfortabele ligging in de hand, een naadloos design en een meer immersive schermervaring.

Alles werd door Samsung nog eens mooi in een filmpje gegoten:

https://www.youtube.com/watch?v=a0a6Y9JvPqo

Enkele hele mooie features dus! Samsung lijkt de Note-familie naar the next level gebracht te hebben! Het toestel ligt vanaf 2 september in onze winkels en moet 849,99 euro kosten.

Klik hier om producten in te laden

Reageer