Bose CineMate 520
Het home cinemasysteem biedt een 5.1-surroundgeluid, verpakt in vijf gestroomlijnde luidsprekers en een draadloze basmodule. Bose pakt ook uit met een universele afstandsbediening, waarmee je ook je televisie, Blu-ray speler en decoder kan bedienen.

Draadloos

De CineMate 520 is een hoogwaardig home cinemasysteem dat bestaat uit vijf afzonderlijke luidsprekers en een Acoustimass-subwoofermodule. Dit toestel werkt draadloos, zodat je die mooi uit het zicht kan plaatsen. De overige 5 speakers kregen een slank uiterlijk mee, zodat die zo weinig mogelijk het interieur verstoren.

AdaptIQ-audiokalibratie

Een goed geluid verkrijg je pas wanneer het aangepast is aan de ruimte waarin de luidsprekers zich bevinden. Bose ontwikkelde daarom het AdaptIQ-audiokalibratiesysteem, dat het geluid dat je luidsprekers produceren specifiek gaat aanpassen aan de ruimte waar ze in staan. Ook de ondergrond waar de luidsprekers op staan kan een invloed hebben. Zo zal een houten vloer een ander effect hebben dan bijvoorbeeld een tapijt. Uiteraard kan je het systeem niet enkel gebruiken om films te bekijken, maar ook om naar muziek te luisteren. Dat kan via cd’s, maar ook via draadloze streaming.

SoundTouch

De CineMate 520 komt met SoundTouch, waarmee je meteen 20 000 internetradiostations in huis haalt en ook muziek uit je Deezer- of Spotify-bibliotheek kan afspelen. Hier heb je wel een aparte wifi-adapter nodig. Het toestel kan ook in een multiroomoplossing gebruikt worden met andere SoundTouch-apparaten.Via de universele afstandsbediening kan je verschillende apparaten in je woonkamer bedienen: je tv, Blu-ray speler en decoder. Hierdoor ligt je salontafel niet bedolven onder afstandsbedieningen voor elk apparaat afzonderlijk.

 

Reageer