Cellularline heeft een hele resem nieuwe beschermhoezen voor de iPhone 7 voorgesteld. Of je nu een fleurig exemplaar wilt, extra bescherming zoekt of er al jouw bankkaarten in kwijt kan: er is voor ieder wat wils.

Tetraforce Case

tetracaseiph747b_01_main_hrDe Tetra Force Shock Twist-beschermhoes heeft verstevigde hoeken en randen is zacht en flexibel. Dankzij het Impact Dissipating System (IDS), dat schokken gelijkmatig verdeeld, wordt jouw iPhone 7 zelfs tegen een val van drie meter hoogte beschermd. Deze case is verkrijgbaar in groen, roze, blauw, zwart, transparant en grijs. Prijs: 19,99 euro.

tetracproiph747r_01_main_hrTetra Force Shock-Tech beschermt dankzij IDS ook tegen vallen van drie meter, maar biedt ook extra bescherming tegen schokken en krassen. Deze hoesjes bieden driedubbele bescherming: de harde krasbestendige achterkant, de binnenrand met antischokmateriaal en de buitenrand met versterkte hoekbescherming. Prijs: 24,95 euro.

Book Essential

bookessiph755k_01_main_hrWil je meteen een vervanger voor jouw portefeuille en al jouw bankkaarten en identiteitskaart bij de hand hebben, dan is er de Book Essential een leuke optie. Het biedt immers niet alleen ruimte aan jouw iPhone 7, maar ook aan (bank)pasjes, creditcards en bankbiljetten. Prijs: 24,95 euro.

Clear Color

clearcoliph747g_01_main_hrDeze hoesjes zijn speciaal ontworpen voor de trendy consument. Deze harde hoesjes met zachte rand bieden een mix van twee materialen en beschermen de smartphone tegen schokken en vallen. Prijs: 14,99 euro.

Clear Duo

clearduoiph747t_01_main_hrVoor wie het liever iets subtieler houdt, is er Clear Duo. Deze hoes is volledig transparant en biedt met zijn harde structuur en rubberen randen een volledige bescherming tegen vallen en schokken. Prijs: 14,99 euro.

Fine

fineciph747t_01_main_hrFine is een zachte rubberen hoes die perfect rond de iPhone 7 past zonder hem dikker te maken. Het is de ideale oplossing voor wie houdt van ultradunne hoesje. Prijs: 12,99 euro.

Klik hier om producten in te laden

Reageer