Logitech AnyAngle

Logitech breidt zijn tabletaccessoires uit met de AnyAngle, een beschermende case waarmee je je iPad in zowat elke kijkhoek kan plaatsen.

Beschermende cases en hoezen zijn geen overbodige luxe bij een tablet. Je sleurt de toestellen immers overal met je mee en ze krijgen geregeld eens een slag of stoot te incasseren. De meeste cases kan je ook zodanig openvouwen dat die een steun bieden voor je tablet en je die recht kan zetten om bijvoorbeeld naar films te kijken of gemakkelijker spelletjes kan spelen.

Maar soms gebruik je je tablet op de trein, dan weer tijdens het koken en een andere keer dan weer in bed. In al deze situaties zal je je iPad onder verschillende kijkhoeken bekijken, maar je case biedt niet altijd verschillende vouwopties. Hierdoor staat je tablet de ene keer te veel rechtop, of ligt die net te veel plat.

De AnyAngle moet dit probleem oplossen. De Case beschikt immers over een houder met een geïntegreerd en verborgen scharnier, waardoor je je iPad binnen een hoek van 50 graden onder elke gewenste positie kan plaatsen. Dankzij magneten blijft het toestel in de gewenste kijkhoek staan. Het rubberen frame beschermt de AnyAngle jouw iPad ook tegen stoten of vallen.

Logitech voorziet voor de AnyAngle verschillende kleurcombinaties en laat je kiezen uit onder meer zwart, groen, grijs, geel, blauw en paars. De AnyAngle moet in december naar de winkels komen voor een adviesprijs van 59,99 euro. De case komt in een versie voor de iPad Air 2 en alle modellen van de iPad Mini.Logitech AnyAngle

Reageer