Bang & Olufsen AW18

Samen met audiovideospecialist Van Havere stelt Bang & Olufsen haar nieuwe Autumn Winter 2018 collectie (AW18) voor in een pop-up store in de Huidevettersstraat 26 te Antwerpen.

De pop-up store is de eerste voor Bang & Olufsen in ons land. Wereldwijd opent Bang & Olufsen al langer dergelijke pop-ups in grote steden.

Tot midden november kunnen voorbijgangers de nieuwe AW18 collectie bewonderen. De pop-up is volledig ingericht in de kleuren en sfeerbeleving van deze nieuwe collectie.

Voor de nieuwe gelimiteerde serie hoogwaardige luidsprekers, hoofdtelefoons en de nieuwste draadloze oortelefoons zocht Bang & Olufsen inspiratie in de laatste wereldwijde mode- en interieur kleurentrends van dit seizoen.

De collectie eert de rijke waaier aan warme, rijke en harmonieuze natuurlijke kleuren uit het verleden, geïnspireerd door de oude stad Marrakesh.

Het intense kleurenpallet van de AW18 collectie gaat van ‘Dark Plum’, geïnspireerd door het fruit van de soeks, oude keramiek potten en Marokkaanse tapijten over ‘Terracotta’, de warme aardkleur van de muren en tegels, klei en specerijen tot ‘Limestone’, een lichte natuurlijke kleur, geïnspireerd door de uitgestrekte zandduinen en het woestijnlicht.

De Bang & Olufsen AW18 collectie bestaat uit de draadloze oortelefoon Beoplay E6, de draagbare Bluetooth-luidspreker Beoplay P6 en de over-ear hoofdtelefoon Beoplay H9i.

Reageer