Het nieuwe schooljaar is inmiddels voor de meeste leerlingen en studenten weer begonnen. En iedereen weet: een goed begin is het halve werk. Sony zet de tofste back to school gadgets op een rij om het nieuwe schooljaar goed mee af te trappen.

Demp die storende omgevingsgeluiden

Een noise-cancelling headphone is wat ons betreft onmisbaar – vooral voor studenten die veel onderweg zijn met de bus of trein. Sony biedt in dit segment het best van het beste, namelijk de WH-1000XM4 headphone met toonaangevende wireless noise cancelling. Met deze headphone zijn omgevingsgeluiden verleden tijd en is muziek het enige wat je hoort. Niet alleen is de headphone ideaal voor onderweg, maar ook voor optimale concentratie tijdens het maken van huiswerk of het voorbereiden van belangrijke presentaties. Toch een vraag aan een medestudent? Geen probleem, door simpelweg te spreken stopt de muziek automatisch en wordt omgevingsgeluid toegelaten zodat er een gesprek gevoerd kan worden zonder de headphone af te zetten.

Klik hier om producten in te laden

De WH-1000XM4 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver, Midnight Blue.

Leg het studentenleven vast op de gevoelige plaat

De ZV-1 vlogcamera is ideaal voor creatieve studenten die hun dagelijkse leven willen vastleggen waar ze ook zijn. Van het ene lokaal naar het andere lokaal, geen punt: dankzij de geweldige beeldstabilisatie maak je soepele video’s tijdens het lopen. De automatische belichting (AE) volgt gezichten en zorgt dat deze altijd goed belicht blijven, ook als het licht verandert. De vlogcamera is makkelijk met één hand te bedienen dankzij een prettige grip en de grote REC-knop aan de voorkant en uitgerust met een uitklapbaar LCD-touchscreen aan de zijkant van de camera. Om ervoor te zorgen dat beelden er extra goed uit komen te zien, is de ZV-1 uitgerust met hoogwaardige autofocus-technologieën voor haarscherpe 4K HDR-videopnamen.

Klik hier om producten in te laden

Voor ontspanning buiten schooltijd

Natuurlijk hoort bij een nieuw schooljaar ook tijd voor ontspanning. Hoe heerlijk is het om na een lange studiedag thuis te komen, op de bank te ploffen en eindeloos te genieten van je favoriete series? De X85J OLED-tv met TRILUMINOS PRO™ en Sony’s 4K HDR Processor X1 biedt een levensechte bioscoopervaring in de woonkamer: Dolby Vision™ brengt scènes authentiek tot leven, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met overweldigend geluid. Wat ook ideaal is, de tv is eenvoudig te bedienen met je stem. Vraag Google om een specifieke titel te zoeken, zoek op genre of ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen door “wat zal ik kijken?” te vragen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer