ArtSound lanceert met de SMART ZONE 4 AMP een krachtige streaming versterker voor vier zones die, meer nog dan de populaire SMART HYDE, gericht is op de grotere particuliere en professionele installaties. Met een vermogen van 2 x 60W (8 ohm) of 2 x 105W (4 ohm) per zone is de SMART ZONE 4 AMP in staat om elk type luidsprekers aan te sturen. Van de opbouwluidsprekers in de woonkamer tot de inbouwluidsprekers in de badkamer.

De SMART ZONE 4 AMP bouwt verder op hetzelfde platform van de andere ArtSound Smart-producten. Alle huidige en toekomstige ArtSound Smart-producten kunnen dus perfect met elkaar werken. Dit alles bedienbaar vanuit éénzelfde makkelijk te gebruiken app.

De SMART ZONE 4 AMP opent de deuren naar wereld van de muziek streaming: internetradio, muziekdiensten zoals Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, … en nog veel meer zijn aanwezig. En dit niet voor één enkele zone, maar tot vier individuele zones. Meerdere SMART ZONE 4 AMP’s kunnen gebruikt worden in eenzelfde installatie.

Smart Stream achterkant
Ook op vlak van connectiviteit is alles maal vier: per zone zijn een analoge RCA in- en uitgang, een optische ingang, een coaxiale uitgang, en een USB-ingang. Hiernaast zijn nog master ingangen voor analoog RCA, en digitaal optisch en coaxiaal.

ArtSound wil met de Smart- producten een betaalbaar, betrouwbaar en open multiroom alternatief aanbieden.

Met voor de consument een uitmuntende geluidskwaliteit en intuïtieve bediening, en voor de installateur eenvoudig te installeren systeem. Met onze vrij beschikbare API willen we ons compatibel maken met zoveel mogelijk smart home systemen van externe partijen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer