Alcatel Wi-Fi Links

Met de OneTouch-toestellen kan je ook on-the-go een wifi-signaal creëren, zodat je eender waar met al je toestellen online kan gaan.

We komen steeds dichterbij een wereld waarin we altijd en overal online zijn. Smartphones hebben het proces in een stroomversnelling gestoken, maar er zijn ook nog heel wat apparaten die enkel met een wifi-verbinding online gaan. Denk daarbij aan laptops, fototoestellen en ook heel wat tablets. Bovendien is wifi nog altijd een goedkopere manier om op het internet te gaan, sites te bezoeken en data te downloaden.

De Wi-Fi Links van Alcatel moeten je daarbij helpen. De toestellen zijn eigenlijk mobiele hotspots en geven je altijd toegang tot wifi. De apparaten zijn klein en passen gemakkelijk in jouw tas of zelfs jouw broekzak. De apparaatjes komen in verschillende uitvoeringen en beloven downlink-snelheden tot 300 Mbps (4G+), 150 Mbps (4G) of 21 Mbps (3G). Het 4G+-model komt ook met een lcd-scherm dat informatie over je verbinding weergeeft.

Elke toestelversie komt met een maximaal aantal apparaten dat je met de Wi-Fi Link kan verbinden: van tien devices bij de 3G-versie tot 32 toestellen bij de 4G+-versie.

Bij de Wi-Fi Links hoort ook een app, waarmee je de hotspot van op afstand via je smartphone, tablet of laptop kan besturen. De app is verkrijgbaar op iOS en Android en geeft de verbindingsstatus en datasnelheden weer. De app maakt ook sms-beheer mogelijk, stelt je in staat om de batterijstatus te controleren en komt met een automatische bespaarstand.

De OneTouch Wi-Fi Link 4G is nu verkrijgbaar voor 89 euro. De 3G en 4G+ komen voor respectievelijk 59 en 119 euro in april naar de markt.

Reageer