Een “One and Only” compacte digitale camera met een geavanceerd ontwerp en intuïtieve bediening

De FUJIFILM X100VI (X100VI) is een compacte digitale camera met een strak design en eenvoudige bediening. Ondanks zijn lichte gewicht levert deze camera uitstekende beeldkwaliteit en staat hij bekend om Fujifilms geweldige kleurreproductietechnologie. Dit maakt hem geliefd bij een breed scala aan gebruikers, van professionals tot creatieve enthousiastelingen.

Sinds zijn debuut in 2011 heeft de X100-serie van Fujifilm wereldwijd lof gekregen vanwege zijn unieke hybride zoeker, verfijnde design, intuïtieve bediening en indrukwekkende beeldkwaliteit.

De X100VI, het nieuwste model in de serie, behoudt het populaire ontwerp en compacte formaat, maar is uitgerust met een nieuwe 40,2-megapixel X-Trans™ CMOS 5 HR-sensor en de snelle X-Processor 5 beeldprocessor voor nog betere prestaties. Ook is voor het eerst in de X100-serie een 5-assige, in-body beeldstabilisatiefunctie met maximaal 6,0 stops geïntegreerd, waardoor je scherpere foto’s kunt maken, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoge beeldkwaliteit en prestaties dankzij de X-Trans™ CMOS 5 HR-sensor en X-Processor 5.
  • 20 filmsimulatiemodi, waaronder de nieuwe “REALA ACE”-modus, voor levendige kleuren en contrastrijke beelden.
  • Geavanceerde autofocus met deep-learning AI-technologie voor nauwkeurige tracking van diverse onderwerpen.
  • Verbeterde 5-assige beeldstabilisatie voor scherpere foto’s en video’s.
  • Innovatieve optische en elektronische zoeker voor verschillende opnamestijlen.
  • Geschikt voor hoogwaardige 6,2K/30P filmopnamen met tracking AF-functie.

De X100VI heeft een elegant ontwerp met een aluminium behuizing en een kantelbaar LCD-scherm. Dankzij de compacte en ergonomische vormgeving ligt hij prettig in de hand en is hij gemakkelijk te bedienen.

Met optionele accessoires zoals een weerbestendige adapterring, beschermingsfilter, zonnekap en conversielenzen, kun je de X100VI aanpassen aan jouw fotografische behoeften en voorkeuren.

Reageer