ArtSound lanceert met de AS1000 een echte krachtpatser die zo elke ruimte in een onvergetelijk danstempel omtovert. Deze subwoofer staat garant voor een maximale audio prestatie en creëert een voller geluid dankzij z’n stevige bassen.

De AS1000 is een passieve klankkast. Met een vermogen van 1400 Watt transformeert deze topper elke professionele ruimte tot een feestzaal. Deze subwoofer is voorzien van een driver van liefst 15’’, waardoor deze voor een ongekende warme klank zorgt.

De AS1000 heeft een robuust en basreflex-design waardoor deze zijn gelijke niet kent in lage frequenties. Dankzij z’n gebruiksvriendelijke professionele Speakon connector verbind je gemakkelijk meerdere subwoofers met elkaar.

Zin in een fenomenaal feest? Combineer de lage tonen van deze krachtpatser met de midden- en hoge tonen van UNI75 of UNI80, verbindt deze aan de ArtSound PRL1204 versterker en creëer de ultieme sfeer!

Deze subwoofer AS1000 behoort samen met de UNI75 tot een nieuw gamma dat de focus legt op bijzonder krachtige luidsprekers. Binnenkort volgt nog de UNI80.

De AS1000 is ideaal voor binnengebruik, voor zowel grote als kleinere ruimtes. Voor de adviesverkoopprijs van €899 geniet je jarenlang van een optimale muzikale beleving.

Klik hier om producten in te laden

Reageer