Ultimate Ears Megaboom draagbare luidspreker

De nieuwe audiostreamer biedt een 360°-geluid, is waterproof en heeft een ingebouwde batterij die meer dan twintig uur meegaat.

Met de BOOM lanceerde Ultimate Ears (dat in handen is van Logitech) eind vorig jaar een frisse, kleurrijke audiostreamer. Met de MEGABOOM heeft het toestel nu ook een grote broer. De draagbare luidspreker biedt net als zijn voorganger een 360°-geluid en heeft een krachtige bas.

Het apparaat krijgt een akoestische skin mee die niet enkel jouw geluid een boost moet geven, maar bovendien ook water- en vlekkenbestendig is. De MEGABOOM weegt nog geen 900 gram en kan je dankzij zijn compacte, afgeronde vorm gemakkelijk meenemen.

Een van de opvallendste kenmerken is echter de straffe accu: die moet tot zo’n twintig uur lang meegaan. De ingebouwde Bluetooth-ondersteuning moet bovendien een bereik bieden tot zo’n dertig meter. Ultimate Ears zet hiermee duidelijk in op langere en grotere feestjes.

 

Beschik je over twee MEGABOOMs of heb je een MEGABOOM en een BOOM in huis, dan kan je de twee aan mekaar koppelen via de Double Up-functie.

De MEGABOOM is nu verkrijgbaar en kost zo’n 299,99 euro.

Reageer