Jouw televisie, hifi, verwarming en verlichting met één enkele toepassing bedienen: het lijkt een utopische gedachte. Delta Dore maakt het idee echter realiteit met zijn TYDOM 3.0-systeem.

Met de interface krijg je kort gezegd jouw volledige woning in één integratie te zien. Met één beweging kan je jouw lichten doven, de rolluiken sluiten, de muziek en de televisie afzetten en het alarmsysteem inschakelen wanneer je gaat slapen. Via voorgeprogrammeerde scenario’s kan je met de mogelijkheden gaan spelen: ‘gaan slapen’, ‘gaan werken’, ‘film kijken’, ‘aan tafel’, het zijn allemaal mogelijkheden van actiescenario’s die je kan gaan instellen en waarbij onder meer verlichtings- en verwarmingsaanpassingen.

Tydom3.0

Meerdere protocols

Bovendien is TYDOM 3.0 niet afhankelijk van één bepaalde technologie of een specifiek product. Het systeem is compatibel met de grootste protocols: KNX, Sonos, DuneHD, SmartTV, RTS, X3D en X2D. Hierdoor kan je zo goed als elk slim toestel op het systeem aansluiten en in jouw scenario’s implementeren.

De applicatie met de demofunctie is gratis te downloaden voor Android of iOS. De richtprijs van de TYDOM 3.0 bedraagt 1.095 euro, exclusief btw.

Klik hier om producten in te laden

Reageer