Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Goed nieuws, want wij hebben een top 5 opgesteld!

1 Samsung Galaxy S7 Edge

Klik hier om producten in te laden

De Galaxy S7 Edge bouwt verder aan het succes van de S6 Edge, maar werd op verschillende vlakken verbeterd. Zo is het toestel waterdicht en kan je er dus zonder problemen mee in de regen rondlopen, en dat zonder gedoe met extra dopjes of kapjes: de S7 Edge is waterdicht op zichzelf.

Het scherm kreeg een unieke buiging mee, waardoor het toestel helemaal geen rand lijkt te hebben.

Ook voor wie foto’s belangrijk vindt, is de S7 Edge een leuk toestel: de Dual Pixel Camera zorgt voor knappe plaatjes, ook bij weinig omgevingslicht.

Die foto’s kan je, naast alle apps natuurlijk, gaan opslaan op het ingebouwde geheugen, maar je kan ook gebruikmaken van een microSD-kaart.

2 Apple iPhone 7

Klik hier om producten in te laden

De iPhone 7 is het nieuwste paradepaarje van Apple en pakt uit met een hele resem high-end specs. Er is de camera met optische beeldstabilisatie en diafragma van f/1.8 voor superheldere foto’s, het Retina-display met 3D Touch, de A10 Fusion-chip die krachtiger dan ooit is en (voor het eerst in een iPhone) stereospeakers. Bovendien is de iPhone 7 waterbestendig.

3 Huawei P9

Klik hier om producten in te laden

De P9 wil smartphonefotografie naar een nieuw niveau brengen en komt dan ook met twee aparte lenzen, die ontwikkeld werden door Leica. Deze Dual Lens biedt twee sensoren: een RGB-kleurensensor en een monochrome sensor voor knappe zwart-witfoto’s. Bovendien kan je heel gemakkelijk bokeh-effecten toevoegen aan jouw foto’s, zelfs nadat je ze genomen hebt.

4 Sony Xperia Z5 Premium

Klik hier om producten in te laden

Sony bouwde in zijn Z5 Premium een uniek scherm in dat gebaseerd is op dezelfde techniek van bij zijn televisies. De telefoon heeft dan ook een 5,5 inch scherm met 4K-resolutie en een verbluffende ppi van 806.

Volledig in dezelfde lijn kan je met het toestel 4K-video’s maken, waarbij je dankzij SteadyShot extra stabiele video’s krijgt.

De vingerafdruksensor zorgt voor extra veiligheid, terwijl de extra grote batterij voor twee dagen stroom moet zorgen.

5 LG G5 Titan

Klik hier om producten in te laden

De G5 is volledig uniek in zijn opbouw: het design is modulair en je kan de smartphone gaan uitbreiden met zogeheten Friends. Dat zijn accessoires die bijvoorbeeld extra batterij bieden voor jouw camera, je in staat stellen om 360°-foto’s te maken, enzovoort.

Het toestel zelf heeft ook een unieke camera waarmee je over een groothoek van 135° beschikt.

Reageer