Een film wordt nog zoveel beter als je alles uit zowel beeld als geluid haalt. Daarom kan een home cinema set een wereld van verschil maken voor film- en muziekfans. Wij sommen onze vijf favorieten in willekeurige volgorde op.

1 Onkyo HT-S7705

Klik hier om producten in te laden

Deze set van Onkyo bestaat uit een 5.1.2-speakerpakket en is daarmee volledig klaar voor Dolby Atmos. In de doos vind je ook de HT-R693 AV-receiver die alle audio en video in meer dan goede banen moet leiden. De set wordt geflankeerd door een compacte 80 W-subwoofer.

Ben je ook gek van muziek, dan kan je via Bluetooth of wifi jouw favoriete nummers gaan streamen, en dat aan hi-res audiokwaliteit. De Music Optimizer DSP-modus zal jouw gestreamde muziek verder gaan opwaarderen. Dankzij de phono-ingang kan je ook een draaitafel gaan aansluiten op het systeem.

 2 Sony BDVN7200WB

Klik hier om producten in te laden

Deze home cinema set bestaat uit een 5.1-speakerset en ondersteunt 3D Blu-ray films. De digitale HX S-Master-versterker zal jouw geluid helderder maken door ruis te verminderen en vervorming tegen te gaan. Sony bootste met deze set een arena-ervaring na met Digital Music Arena: wil je jouw favoriete nummers op een compleet nieuwe manier beleven, dan is dit jouw ding. Hiermee boots je immer de akoestiek van de O2 Arena in Londen na, zodat je precies op een liveconcert zit. Muziek kan je trouwens gaan afspelen in hi-res kwaliteit.

Voor sportfans is er de voetbalmodus, die het geluid van het publiek harder doet weerklinken en de commentaarstem zal gaan dempen, waardoor je je in het stadion waant.

Als coole extra biedt het systeem luidsprekerverlichting, die het geluid zal volgen en zo voor een extra dimensie in jouw woonkamer zal zorgen.

 3 Harman Kardon BDS 785SWAD/230-B2

Klik hier om producten in te laden

Deze 5.1-set is een krachtig systeem met een uitgangsvermogen van 525 W. Harman Kardon bouwde een 4K-upscaler in, zodat je jouw Full HD Blu-ray schijfjes in een hogere resolutie kan gaan bekijken op jouw Ultra HD-tv. Verder is er ook Bluetooth-ondersteuning, AirPlay en DLNA. Jouw audio zal trouwens automatisch gekalibreerd worden door de EzSET/EQ III-equalizer.

 4 Samsung HT-J7750W

Klik hier om producten in te laden

Deze J7750W van Samsung biedt een ruime 7.1-opstelling. De speakers kregen een compleet nieuw design mee en nemen hierdoor minder ruimte in beslag in jouw woonkamer. Toch zijn ze beter dan ooit: een speciale constructie van koolstofnanobuis maakt dat de speakers stijver en lichter zijn, wat dan weer voor minder vervorming en een helderder geluid moet zorgen.

In de set zit een UHD Blu-ray speler en bovendien kan je muziek in hi res audiokwaliteit beluisteren. Die muziek kan je trouwens ook gaan delen met andere toestellen en ruimtes dankzij de multiroomondersteuning via wifi. Het vermogen van maar liefst 1330 W maakt het plaatje af.

5 Yamaha YHT-4930

Klik hier om producten in te laden

Deze 5.1-set wordt vergezeld door de HTR-4069 AV-receiver. Met deze samenstelling breng je niet enkel jouw filmgeluid naar een hoger niveau, maar ook jouw favoriete muziek. Met MusicCast creëer je bovendien snel en gemakkelijk een multiroomsysteem aan de hand van andere MusicCast-toestellen.

 

Reageer