Het is officieel herfst en de temperaturen zullen binnenkort steeds meer beginnen dalen. Hét moment om een bijverwarmer in huis te halen, dus! Wij stellen graag onze top vijf aan je voor.

1 Dyson AM09

Klik hier om producten in te laden

Deze AM09 van Dyson ziet er niet enkel goed uit, maar is ook zowat de meest complete bijverwarmer die je momenteel in huis kan halen. De Air Multiplier-technologie vermeerdert de omringende lucht en projecteert die over grote afstand, waardoor het toestel de kamer snel en gelijkmatig verwarmt… of afkoelt, want de AM09 kan ook koude lucht verspreiden.

De AM09 heeft ook een intelligente thermostaat waarmee je een doeltemperatuur kan aanhouden, ook als je slaapt. Bovendien is er een ingebouwde timer voorzien.

Dyson denkt ook aan de veiligheid en zorgt ervoor dat de keramische platen nooit warmer worden dan 200°C, en bovendien kan het systeem geen stof doen verbranden.

2 Rowenta IR5010F1

Klik hier om producten in te laden

Deze bijverwarmer van Rowenta is een toestel zonder franjes, maar komt met een handige oververhittingsbeveiliging waarbij het toestel automatisch zal uitschakelen als het te warm krijgt.

Het toestel komt met blaasfunctie, een thermostaat met antivorststand, een handig handvat en dubbele elektrische isolatie.

3 Solis 971.04

Klik hier om producten in te laden

Deze slanke keramische bijverwarmer heeft een ingebouwde thermostaat en wordt bovendien geflankeerd door een afstandsbediening, zodat je ook uit bed de verwarming kan regelen.

Het toestel beschikt over twee verwarmingsstanden, terwijl de automatische draaistand de warme lucht mooi over een kamer kan verdelen.

Een valbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uitgeschakeld wordt wanneer je het per ongeluk omver stoot.

4 AEG WK 2502

Klik hier om producten in te laden

Deze WK 2502 is een convectieverwarmingstoestel met natuurlijke luchtcirculatie. Je kan het toestel gebruiken als bijverwarming in het overgangsseizoen of als hoofdverwarming voor ruimtes die je niet veel gebruikt. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat je ook op een veilige manier kan gaan verwarmen.

5 Domo DO7315M

Klik hier om producten in te laden

Deze mica badkamerverwarming biedt een combinatie van convectie en infrarood verwarming. Micaverwarming is een techniek die warmtegolven produceert die zonnewarmte imiteren, waardoor je een aangenaam gevoel krijgt. De producten zijn erg veilig dankzij de niet-ontvlambare eigenschappen van Mica, een natuurlijk mineraal. Door de stralingstechnologie wordt de hele omgeving opgewarmd en niet alleen de lucht, waardoor de warmte langer in de kamer blijft.

Reageer