Sneller dan dat we het beseften is het alweer herfst en lonkt de winter! Hoog tijd dus om het binnen extra gezellig te maken! Niet te missen zijn een verzameling mooie kaarsen en een kop thee, maar enkel die combinatie zal ons niet voldoende verwarmen. Wat dan wel?… Volgende gloednieuwe toestellen van DOMO om jezelf helemaal warm en knus te installeren!

Verwarmingsgordel rug en lende, 3 levels

Niets zo aangenaam als een warme gloed te voelen over je lichaam. Deze verwarmingsgordel is niet alleen zalig om rond je heen te hebben, de warmtetherapie verlicht ook pijn en artrose én stimuleert de bloedcirculatie. De gordel bedekt zowel rug als lenden of nek en schouders dankzij de klittebandsluiting. Het elektrische snoer van 230 cm is afneembaar, zo is de gordel ook makkelijk (met de hand) te reinigen. Via de schakelaar kies je jouw gewenste warmtestand tussen de drie opties en kan je rekenen op een snelle opwarming (100 W). Deze gordel is teddy grijs en bekleed met flanel fleece voor extra comfort en zachtheid. Na 90 minuten schakelt de warmtebron zichzelf uit en er is een geïntegreerde hittebeveiliging.

Klik hier om producten in te laden

Verwarmingskussen warmtetherapie 100W

Vele van de capaciteiten die de verwarmingsgordel biedt, vinden we ook terug bij het warmtekussen. Dit kussen is geschikt voor pijn- of artrosebestrijding of ter bevordering van de bloedcirculatie. Zo ontworpen om te plaatsen op de rug, nek, schouders, buik, benen, armen enzovoort. Het kussen is afgewerkt met een donkergroene flanel fleece kussensloop. Deze is samen met het snoer (230 cm) af te nemen zodat het geschikt is voor een handwas. Het kussen is 30 op 40 cm groot, heeft drie standen en heeft ook de beveiliging tegen oververhitting en een automatische uitschakeling.

Klik hier om producten in te laden

Nek- en rugverwarmer XL soft 100W

Deze XL-verwarmer straalt luxe uit. De rechtopstaande kraag volgt perfect je nek en het deken valt mooi verder over de schouders en rug. Het teddy grijze flanel fleecedeken is 60 op 90 cm groot en kan je vooraan vastknopen zodat het mooi aansluit. Ook dit draagt toe aan een gunstige warmtetherapie en bloedcirculatie. De nek- en rugverwarmer heeft 9 warmtestanden om jouw lichaam het optimaal gewenste warmte-effect te bieden.

Klik hier om producten in te laden

Elektrisch deken, soft fleece

De gouden combo om tot rust te komen (na een lang dag) is een comfortabele sofa en een zacht fleecedekentje. Ontbreekt de warmte nog wat bij die laatste, dan is dit elektrisch overdeken hetgeen je zoekt. Deze donkerblauwe plaid van 180 op 130 cm groot verwarmt je letterlijk van kop tot teen dankzij de 10 warmtestanden. Dankzij de snelle opwarming aan 160 watt geniet je meteen van het optimale warmte-effect op je lichaam. Net als de vorige warmtetoestellen bevat dit product een timer (10 uur), oververhittingsbeveiliging en is het geschikt voor een handwasje.

Klik hier om producten in te laden

Reageer