Bijverwarming kan er best goed uitzien zoals de paneelverwarmers van het Noorse Mill. En sinds kort kan je die ook met een smartphone bedienen: nooit geen koude badkamer meer bij het opstaan!

De paneelverwarmers van het Noorse Mill zijn door hun elegante ontwerp met een glazen of stalen front erg succesvol in Noorwegen. Niet onlogisch, want voorheen werd er amper aandacht besteed aan het design van deze elektrische bijverwarming.

Sinds vorig jaar is de paneelverwarming van Mill ook voorzien van Wi-Fi. En dat opent meteen heel wat mogelijkheden. Zoals bediening met een app op je smartphone, waardoor je vanop een afstand de verwarming regelt.

Bovendien stel je eenvoudig een week- of dagschema op en stap je zo elke ochtend een lekker opgewarmde badkamer binnen. Drie schema’s staan al voorgeprogrammeerd: Comfort, Sleep en Away. Bij elke modus kan je de temperatuur instellen.

Andere functies zijn een vakantiemodus waarbij de app de kamer al op temperatuur brengt vooraleer je thuis komt, en een functie waarbij de paneelverwarming een plotselinge temperatuurdaling, bijvoorbeeld door een openstaand raam, detecteert en zichzelf uitschakelt.

De Millheat app is trouwens zo opgevat dat er meerdere woningen, kamers en verwarmingstoestellen kunnen worden toegevoegd en gecontroleerd.

Voorlopig zijn er zes toestellen voor paneelverwarming beschikbaar, telkens in twee designuitvoeringen (rechthoekig en afgerond) en drie groottes (600W, 800W en 1200W).

Andere bijverwarming

Klik hier om producten in te laden

Reageer