De NS-P51 bestaat uit een centerspeaker en twee surround-luidsprekers die jouw films en muziek naar nieuwe hoogtes moeten brengen.

De tijden dat surround-geluid vooral iets was voor filmfreaks ligt duidelijk achter ons, zo bewijst Yamaha. Het systeem bestaat uit een centerspeaker (NS-C51) die zich vooral richt op dialogen, aangevuld door twee surroundspeakers (NS-B51). Met drie luidsprekers haal je dus al een surroundgeluid in huis.

Samen vormen ze een compacte surround die moet uitblinken qua geluidskwaliteit. De speakerkastjes werden afgerond, zodat de geluidsgolven zo weinig mogelijk gedefragmenteerd worden, wat voor een zuiverder eindresultaat moet zorgen.

De C51 centerspeaker biedt een frequentiebereik van 70 Hz tot 36 kHz, 60W vermogen met piek tot 180W en dual woofers van 4 inch. De surroundspeakers halen een frequentiebereik van 69 Hz tot 36 kHz, 50W vermogen met piek van 150W en elk een 4 inch woofer.

Wil je het driedelige systeem extra in jouw woonkamer integreren, dan kan je de luidsprekers ook aan de muur bevestigen. Het geheel komt in bruin of in zwart.

Klik hier om producten in te laden

Reageer