De app Stievie is vanaf vandaag in een Premium-abonnement verkrijgbaar. De zeven bestaande Medialaan-zenders krijgen het gezelschap van 11 andere kanalen waaronder die van de VRT en SBS.

Met de gratis versie van de Stievie-app en -website kon je de Medialaan-zenders VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic al sinds 2015 gratis bekijken.

Die gratis versie blijft bestaan maar wordt nu uitgebreid met 11 extra zenders. Het gaat om de zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet), SBS (VIER, VIJF en ZES), Fox (National Geographic, Nat Geo Wild) en Discovery (Eurosport, TLC, Discovery Channel).

Met de betalende versie zal je voortaan ook programma’s kunnen opnemen, en die later zelfs zonder internetverbinding kunnen bekijken. Wie uitgesteld kijkt zal bij de Medialaan-zenders korte reclame te slikken krijgen, die niet doorspoelbaar is. Bij het live kijken volgt gepersonaliseerde reclame.

In zowel de gratis als betalende versie blijft het mogelijk programma’s naar de televisie te casten, via technieken als Chromecast en Airplay.

Een abonnement op Stievie Premium kost 9,99 euro.

Reageer