partyspeaker Sony

Feestje bouwen? De partyspeaker MHC-V90DW van Sony vult de hele ruimte met geluid en beschikt over ingebouwde feestverlichting en DJ- en karaokefuncties.

De MHC-V90DW is groot van formaat, produceert zeer krachtig geluid en biedt diverse DJ-functies. Het alles-in-één partysysteem is door de wieltjes aan de onderzijde en de handgrepen makkelijk mee te nemen en inzetbaar op andere locaties.

Het stevige geluid is volgens Sony te danken aan Smart High Power Technology. Die functionaliteit verhoogt de akoestische druk voor een krachtige sound. De toevoeging van de Extra Bass-functie garandeert diepe bastonen en een intense festivalbeleving.

partyspeaker SonyDoor een speciale opening aan de achterzijde laat de muziek zich eenvoudiger spreiden in de ruimte. Ook staan een aantal speakers een twintigtal graden naar buiten gekanteld omdat ruimte-effect te verhogen.

Met een lengte van 170 cm is er ook voldoende plaats voor ingebouwde feestverlichting die patronen op de muren kan projecteren en zo zorgt voor een leuke clubsfeer. De lampjes zijn trouwens af te stellen via de Sony Fiestable App, een plugin binnen de Sony Music Center App.

Diezelfde Fiestable App biedt tevens allerhande DJ-functies zoals scratching, sampling en DJ-effecten. Het (waterdichte) touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de gesture controls.

partyspeaker SonyVia de Sony Music Center App kan er muziek gestreamd worden vanaf Spotify, Chromecast en SoundCloud. De app laat ook het koppelen van extra Sony-speakers toe. De connectiviteit wordt verzorgd door draadloze technieken zoals Bluetooth met NFC, maar ook bedrade aansluitingen zoals HDMI, USB, een microfooninput (voor karaoke) en audio-in. Voorts zijn er nog een CD/DVD-speler en een FM-tuner geïntegreerd.

Klik hier om producten in te laden

Reageer