De nieuwste smartphone van fabrikant Sony komt met een ‘best of class’ selfiecamera, een octa-core processor en een 5,5 inch Full HD-scherm. Het toestel ligt vanaf midden juni in de winkelrekken en moet 349 euro kosten.

Het lijkt erop dat we nog even langer moeten wachten op Sony’s nieuwe topsmartphone. Het bedrijf lanceert eerst namelijl de Xperia C4, een middenklassesmartphone die zich vooral gaat bezighouden met kwalitatieve selfies.

 

xperia-c4-2

Daarvoor rust Sony het toestel uit met een 5 megapixel frontcamera, die verder uitgerust is met een 25 mm groothoeklens, de Sony Exmor R for mobile-sensor, een soft led-flitser en HDR. Superior auto moet bovendien nog eens automatisch de optimale instellingen selecteren, terwijl SteadyShot trillingen minimaliseert.

Ook op gebied van software doet Sony inspanningen op je selfies zo mooi mogelijk te maken. Zo kan je met Style Portrait unieke stijlen toevoegen aan je foto’s, zoals de thema’s ‘vampier’ en ‘mystery’. Met de app AR Mask kan je een gezicht van iemand anders over jouw eigen foto plaatsen.

xperia-c4-3

De achterzijde is uitgerust met een 13 megapixelcamera en HDR, zodat ook je andere foto’s van goede kwaliteit moeten zijn.

Verdere specificaties van de C4 luiden een 5,5 inch Full HD-scherm, een 64 bit octa-core processor, 4G en een 2600 mAh-batterij. Vanaf midden juni ligt het toestel in de winkelrekken, aan een prijs van 349 euro.

Ontdek de andere Sony Xperia smartphones & tablets

Klik hier om producten in te laden

Reageer