De X91C wordt het vlaggenschip bij de Japanners voor dit najaar en biedt Ultra HD-resolutie, High Dynamic Range en is uitzonderlijk dun.

Met zijn 75 inch is de X91C allesbehalve een kleine televisie, maar dankzij een knap staaltje techniek en design slaagde Sony erin om het toestel slechts 15 mm dik te houden. Met de X91C haal je dus een knoert van een televisie in huis die op zijn dunste punt nog geen twee centimeter dik is.

Bovendien brengt het toestel een Ultra HD-resolutie naar jouw woonkamer, net zoals het een toptelevisie betaamt. Dankzij de aanwezige HDR-techniek haal je ook nog eens de diepste zwartwaarden en de helderste kleurenreproductie in huis die je vandaag op de markt zal vinden, verder versterkt door de TRILUMINOS-displaytechnologie van Sony.

Sony rustte het toestel uit met de X1 4K Processor, een krachtige chip die alle beeldinformatie goed moet verwerken en voor knappe beelden moet zorgen, of je nu naar 4K-content, Blu-ray of tv kijkt. Uiteraard is ook deze tv voorzien van een upscaler, die jouw SD- en Full HD-beelden omzet naar een hogere resolutie.

Smart, uiteraard

Het spreekt voor zich dat de X91C ook een Smart TV is, met toegang tot apps, een browser, weerdiensten, sociale media, enzovoort. Via Voice Search kan je, de naam zegt het zelf, spraakzoekopdrachten doen, terwijl je via Google Cast jouw mobiel scherm op de televisie kan krijgen.

Kleinere formaten

Is 75 inch je toch iets te groot, kan je ook voor de X80C in 49 of 55 inch gaan, of voor de X80C, een curved televisie die in 55 of 65 inch formaat komt.

Prijskaartjes gaf Sony nog niet mee. De televisies moeten komende maand in de winkels liggen.

Ontdek hier enkele andere televisies van Sony

Reageer