De A68 moet voor meer veelzijdigheid zorgen bij lenzen met een A-mount opzetstuk. Het toestel beschikt over verschillende professionele functies en is daarmee ook geschikt voor wie op een (semi)professionele manier reportages wil maken.

Onder de motorkap vinden we een APS-C Exmor CMOS-beeldsensor met een ISO-bereik van 100-25600. Samen met het BIONZ X-beelverwerkingssysteem krijg je een scherp en snel resultaat te zien.

De meest opvallende functies van de A68 zijn echter het 4D Focus-systeem en de 79 autofocusdetectiepunten, plus een F2.8 AF-sensorpunt voor donkere omgevingen. Hierdoor krijg je een snelle focus die ook bewegende objecten moeiteloos moet vastleggen.

Met de camera kan je ook filmpjes in Full HD vastleggen met een continue autofocus.

Verder vind je ook een OLED Tru-Finder zoeker met een kadrering van 100% terug, wat inhoudt dat je exact te zien krijgt hoe je foto er gaat uitzien voor je die effectief neemt.

Handig voor de gebruikers van een statief: aan de bovenzijde van de A68 vind je een apart display met verlichting, waarop je snel de instellingen nog eens kan checken.

Wil je de A68 in huis halen, dan zal je nog wat geduld moeten hebben. Het toestel ligt pas in maart 2016 in de winkels. Voor enkel de body betaal je 600 euro, in combinatie met een DT18-55 mm F3.5-5.6-objectief betaal je 700 euro.

 

Klik hier om producten in te laden

 

 

Reageer