Sony Xperia E4 smartphone

Wie niet al te veel tierlantijntjes nodig heeft van zijn smartphone, maar gewoon een snelle dataverbinding aan een knappe prijs wilt, zit goed bij deze instapper van Sony.

Heel wat topsmartphones zijn uitgerust met ongelooflijke snufjes, van bediening zonder het scherm aan te raken tot schitterende camera’s of een supersnelle processor. Niet iedereen heeft daar echter nood aan, en sommigen willen gewoon een degelijk toestel zonder meer.

De Xperia E4 zet dan ook vooral in op een snelle dataverbinding en een goede batterijduur: het toestel beschikt over 4G-connectiviteit én de 2300 mAh-accu moet maar liefst twee dagen meegaan. Dankzij de STAMINA-modus moet je trouwens je batterijduur nog verder verlengen.

Verdere specificaties luiden een 5 inch IPS-scherm met resolutie van 960 x 540 pixels, 5 megapixelcamera met HDR-functie achteraan en 2 megapixelcamera aan de voorzijde. Bovendien kan je gebruikmaken van heel wat camera-apps van Sony zelf, zodat je kan spelen met allerlei effecten.

Onder de motorkap vind je een 1,3 GHz quad-core processor, 8 GB opslag met mogelijkheid om uit te breiden met een microSD en 1 GB RAM.

Het mooiste aan de Xperia E4 is misschien wel de prijs: voor slechts 99 euro haal je hem al in huis.

Ontdek de andere smartphones van Sony

Klik hier om producten in te laden

Reageer