Braun WaterFlex scheerapparaat

Braun doorbreekt de traditie! Met de vooruitstrevende Waterflex kan je nu elektrisch scheren mét water en schuim: de ideale combinatie voor een ultragladde huid.

Mannen die gewoon zijn om met mes en gel, of schuim, de baard te scheren, kunnen nu meegenieten van de voordelen van het elektrisch scheren. Omgekeerd gaan de elektrische scheerders de nostalgische toer op. Beide profiteren met WaterFlex van een ultieme scheerbeurt!

Braun WaterFlex

Het vooruitstrevende apparaat van Braun ís er in al zijn moderne glorie. Diens aquatische manier van scheren heeft duidelijke positieve gevolgen, zowel voor de huid als voor het toestel zelf:

Het elektrisch verwijderen van de baard met water en mousse verzacht de baardharen en sluit irritatie uit. De WaterFlex werd hiervoor voorzien van een dynamisch ontwerp. Zo beweegt de flexibele scheerkop mee met de gezichtscontouren en glijdt die vlot op water, gel en schuim.

Het WaterFlex elektrisch apparaat beschikt over een gepatenteerd OptiBlade systeem met drie mesjes. Deze verzorgen je met een super glad gelaat! Verder behoud je dankzij het anti-slipdesign een goede grip tijdens het scheren, óók met overvloedig water en schuim.

WaterFlex scheerapparaat in drie kleuren

Pas je Braun scheerapparaat aan je persoonlijke stijl aan en kies uit de drie mogelijke kleuren: puur zwart, koel blauw en hard rood.

Prijs

Het Braun WaterFlex is verkrijgbaar vanaf 139 euro.

Reageer