De Silk-expert Pro 5 PL5154 is een model van het Braun IPL (Intense Pulsed Light) ontharingsapparaat. IPL-technologie maakt gebruik van intense lichtpulsen om de haarzakjes te richten en uit te schakelen, wat leidt tot langdurige haarvermindering.

De Silk-expert Pro 5 PL5154 is ontworpen voor thuisgebruik en biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor ontharing. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van het apparaat:

  1. Intelligente SensoAdaptâ„¢-huidskleursensor: deze functie past automatisch de intensiteit van het licht aan op basis van uw huidskleur, waardoor een veilige en effectieve behandeling wordt gegarandeerd.
  2. Snelle behandeling: het apparaat heeft een groot behandelvenster en een glijmodus die een snelle en continue toepassing mogelijk maakt, waardoor het proces sneller verloopt in vergelijking met andere IPL-apparaten.
  3. Zacht en nauwkeurig: het apparaat heeft een precisiemodus die nauwkeurige behandeling mogelijk maakt in kleinere gebieden of moeilijk bereikbare plaatsen.
  4. Veiligheidsfuncties: De Silk-expert Pro 5 PL5154 heeft ingebouwde veiligheidsfuncties zoals een huidcontactsensor, UV-bescherming en een afkoelfase na elke puls om uw huid tijdens de behandeling te beschermen.
  5. Geschikt voor een reeks huidtinten: Dit model is geschikt voor een breed scala aan huidtinten, behalve de donkerste huidtypes.
  6. Onderhoudsvrij: het apparaat heeft geen vervangende lampen of cartridges nodig, omdat het een kwartslamp gebruikt die een lange levensduur heeft.

Het is belangrijk op te merken dat IPL-apparaten niet voor iedereen geschikt zijn, vooral niet voor mensen met een zeer donkere huidskleur of bepaalde medische aandoeningen. Het wordt altijd aanbevolen om de gebruikershandleiding te lezen, de instructies op te volgen en een zorgverlener te raadplegen als u zich zorgen maakt of vragen heeft voordat u een IPL-apparaat gebruikt.

Klik hier om producten in te laden

Reageer