De Braun Pro Beard Trimmer 7 is een hoogwaardige baardtrimmer. Het is speciaal ontworpen voor het verzorgen en onderhouden van gezichtshaar en biedt nauwkeurige trim- en vormmogelijkheden.

Pro Baardtrimmer 7 BT7420 met ProBlade, precisiewiel, 8 kapperstools, 100 min. gebruikstijd, grijs

    • Elke dag een look alsof je net bij de kapper bent geweest: ultieme precisie en 100% controle met de Professionele Baardtrimmer 7 van Braun.
    • Professionele afwerking bij elke beweging: neem zelfs de lastigste haartjes mee met de levenslang scherpe ProBlade en creëer een perfecte, gelijkmatig getrimde baard dankzij AutoSense-technologie.
    • 100% controle binnen handbereik: kies uit 40 lengte-instellingen in nauwkeurige stappen van 0,5 mm en zet je selectie vast met het precisiewiel.
    • Zelfverzekerd thuis trimmen, detailleren en vervagen: premium kapperstools helpen je bij het aanbrengen van nauwkeurige details, subtiele overgangen en gelijkmatige lengtes voor een perfect eindresultaat.
    • Gebouwd om lang mee te gaan: deze trimmer voor mannen is 100% waterbestendig voor eenvoudig reinigen, heeft een krachtige li-ion batterij voor 100 minuten draadloos gebruik, levenslang scherpe scheerbladen, een oplaadstandaard en een tas met rits zodat je hem makkelijk kunt bewaren in de badkamer.e
Klik hier om producten in te laden

Reageer