De nieuwe Bespoke-reeks bestaat uit duurzame en intelligente design-producten met intuïtieve functionaliteiten voor koken en wassen

Samsung introduceert een nieuwe Bespoke-productlijn. De reeks duurzame en stijlvolle, digitale apparaten bevat onder andere Bespoke AI™wasmachines en een Bespoke AI™ Oven. De nieuwe productreeks zal de komende maanden op de Europese markten verschijnen.

“Samsung verlegt voortdurend grenzen om het leven van consumenten te verbeteren en aan hun behoeften tegemoet te komen,” zegt Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten van Samsung Benelux. “De nieuwe Bespoke-productreeks kenmerkt zich door milieubewustere, slimme ontwerpkeuzes die ons ondersteunen in ons dagelijks leven.”

Duurzamer wassen met de Bespoke AI™ was- en droogautomaat
Samsung lanceert een nieuwe Bespoke AI™-wasmachinereeks, uitgerust met baanbrekende, milieubewuste technologieën en ontwikkeld in samenwerking met activewear-merk Patagonia. De Bespoke AI™ Washer is vanaf deze maand verkrijgbaar en wordt geleverd met een wasprogramma dat de uitstoot van microplastic door kleding met 54% vermindert[1], dankzij filtertechnologie die de schadelijke plastic deeltjes opvangt. De vervuiling van microplastics in de oceanen is een van de meest urgente problemen ter wereld. Samsung is trots op het feit dat het een rol kan spelen bij het oplossen van dit probleem.

​De Bespoke AI™ Washer zit boordevol milieubewustere functionaliteiten, ​ zonder in te leveren op het gebied van prestaties. De nummer één energiezuinige wasmachine op de markt[2] is uitgerust met Samsungs eigen AI Ecobubble™-technologie. Met de AI Energy Mode van SmartThings Energy kun je het energieverbruik tot 70%[3] verminderen door koud water te gebruiken in plaats van warm water, zonder dat er extra cyclustijd nodig is. Zelfs in koud water zorg je zo voor schone en hygiënische kleding, doordat het wasmiddel sneller in de stof doordringt en het vuil efficiënt verwijdert.

​De Bespoke AI™ Washer wordt bovendien geleverd met AI Wash-sensoren die het gewicht van de lading en de mate van vervuiling meten om ervoor te zorgen dat de optimale hoeveelheid water, wasmiddel en energie wordt gebruikt. Daardoor wordt verspilling geminimaliseerd.

​Dankzij de SpaceMax™-technologie heeft de machine een grotere trommel met een capaciteit van 11 kilogram – zonder grotere buitenafmetingen. Het unieke, platte ontwerp van de voorkant en de verschillende kleuropties zorgen ervoor dat de machine gemakkelijk in elke wasruimte en bij jouw persoonlijke smaak past.

Intelligent en gezond koken met de Bespoke AI™ Oven
De Bespoke AI™ Oven, die in november in Europa wordt gelanceerd, heeft intelligente functies voor gezond koken. Zo kun je gerechten bereiden die goed zijn voor je smaakpapillen én je lichaam.

​Koken met stoom wordt geassocieerd met gezond koken. De nieuwe Bespoke AI™ Oven is uitgerust met verschillende stoomkookfunctionaliteiten om voedzame en heerlijke gestoomde gerechten te bereiden. Met de Full Steam-functie[4] kun je groenten of vis met minimale inspanning stomen en meer van de natuurlijke smaak en voedingsstoffen behouden.

​De Bespoke AI™ Oven wordt bovendien geleverd met Dual Cook Steam. Daarin worden de bovenste en onderste zones gecombineerd met gebruiksvriendelijke stoomtechnologie, zodat je tijd en energie kunt besparen door verschillende gerechten tegelijkertijd en met verschillende instellingen te bereiden. Als je klaar bent met het bereiden van je maaltijd, zorgt de ingebouwde stoomreinigingsfunctie voor een snelle reiniging.

​De Bespoke AI™ Oven heeft intelligente functionaliteiten voor een gezonde culinaire ervaring. AI Pro Cooking[5][6] maakt gebruik van beeldgebaseerde voedselherkenning om de kookinstellingen van de oven te optimaliseren en te voorkomen dat maaltijden te gaar worden. Bovendien kun je koken interactiever maken door time-lapse-video’s op te nemen en die te delen op social media.

​De oven heeft een greeploos, vlak deurdesign, dat een harmonieus geheel vormt met de rest van je keuken. Met een aanraking van een knop op het bedieningspaneel open je de deur[7] zacht en moeiteloos. De oven is verkrijgbaar in de moderne kleuren Onyx Black en Satin Beige. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende afwerkingen[8]. Geef je huis een make-over door Bespoke-apparaten te mixen en matchen.

​Voor gepersonaliseerde recepten[9] en intelligente maaltijdplanning is de Bespoke AI™ Oven verbonden met de SmartThings Cooking-service die jouw smaak, je dieet en de inhoud van je koelkast kent. SmartThings Cooking synchroniseert bovendien met Samsung Health om je caloriedoelen en calorie-inname bij te houden en recepten aan te bevelen. Dankzij deze nieuwe functionaliteit, die in oktober van dit jaar beschikbaar zal zijn, is het tellen van calorieën en gezonder koken eenvoudiger dan ooit.

Klik hier om producten in te laden

Reageer