Sonos Play1

Met de Play:1 heeft de audiofabrikant een nieuwe kleine luidspreker klaar die niet enkel wifi ondersteunt, maar ook een diepgaande Spotify-integratie biedt.

Sonos staat gekend als een van de grootste specialisten in multiroomoplossingen en heeft een heel gamma aan toestellen die je meer van je favoriete muziek of films laten genieten. Met de Play:1 wil Sonos nu ook een oplossing aanreiken voor zij die op een betaalbare manier toch van Sonos-kwaliteit willen genieten.

De Play:1 is niet zomaar een zoveelste audiostreamer waarnaar je je favoriete nummers kan verzenden. Dit apparaat ondersteunt deze functie weliswaar, maar biedt ook andere mogelijkheden.

Zo kan je met behulp van de bijhorende iOS-applicatie inloggen met je Spotify-account en de nummers blijven afspelen, ook wanneer je iPhone niet langer met het netwerk verbonden is. Je hebt ook toegang tot online webradio’s en een vooraf geladen muziekbibliotheek dankzij de wifi-connectie.

De Sonos Play:1 is voorzien van een mid-woofer en een tweeter en biedt knoppen om het volume te regelen en de nummers te pauzeren en te hervatten. De luidspreker is bovendien voorzien van een wall-mount en is bestand tegen hoge luchtvochtigheid, waardoor je die dus ook in de badkamer kan plaatsen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer