De planten water geven: het is soms een tijdrovende bezigheid. Uiteraard is het een typisch zomerklusje, en laat dat net ook de periode zijn waarin heel wat mensen op reis gaan. Voor die momenten hoef je dus telkens iemand te zoeken (een buur, vriend of familielid) die deze taak van je wilt overnemen.

Volledig automatisch

Niet zo met het Kärcher Rain System. Dat stelt je in staat om voor je planten een exacte hoeveelheid water te voorzien, en dat volledig automatisch.

Het systeem bestaat uit een slang van halve inch (1,27 cm) diameter met verschillende druppelaars en microsproeiers, die met een naald in de slang vastgemaakt worden. Druppelaars met waterdebietregeling zorgen voor een doelgerichte irrigatie, terwijl de microsproeiers het water over een groter oppervlak verspreiden. Een druppelslang met waterdebietregeling zorgt dan weer voor een economische en gelijkmatige distributie van het water langs de volledige lengte van de slang. Met de Rain Box biedt Kärcher een starterkit waarmee je een eerste stap kan zetten richting een slim irrigatiesysteem.

Voor elke tuin

Het nieuwe systeem kan aangepast worden aan elke tuin en met de SensoTimer aangepast worden in functie van de tijd en behoefte. Sensoren meten continu de vochtigheidsgraad van de bodem rond de wortels van de planten en geven die waarden door aan de SensoTimer. Gaat het vochtigheidsniveau onder een bepaald niveau, komt de irrigatie in actie.

De slimme irrigatie komt in twee modellen: de ST6 ecologic heeft één programmeerbare wateroutlet en de ST6 Duo ecologic heeft er twee.

Ontdek hier enkele oplossingen van Kärcher
Klik hier om producten in te laden

Reageer