Met de Connected Controller wil Niko één basismodule aanbieden die de huidige controller, voeding, IP-interface en gateway van het Home Control-systeem vervangt. Het voordeel is dubbelzijdig: een snellere installatie en een goedkopere oplossing voor de consument.

De Home Control wordt met de Connected Controller meteen een pak eenvoudiger: waar je altijd vier aparte basisonderdelen nodig had, heb je nu aan één module genoeg.

Dde installateur bespaart hierdoor plaats in de kast en uiteraard is ook de installatietijd een pak korter. Bovendien heb je dankzij de ingebouwde router geen IP-kennis nodig.

niko-connected-controller-2

Je kan jouw laptop ook draadloos verbinden met de connected controller en tijdens het adresseren door de woning lopen. Zo kan je op een eenvoudige manier alle functies toewijzen.

Je bent natuurlijk pas echt ‘connected’ als je ook met de smartphone aan de slag kan. Bij de Connected Controller zit deze ondersteuning standaard in de basisinstallatie, waardoor je als consument 300 euro uitspaart.

Op jouw smartphone krijg je trouwens ook waarschuwingsberichten te zien, waardoor je altijd de controle behoudt.

De Connected Controller komt in een uitgebreide versie, maar ook in een variant zonder bediening via aanraakscherm, tablet of smartphone.

Klik hier om producten in te laden

Reageer