Dat V-Zug van jou een professionele chef maken kan, is geen verrassing meer. De Swiss-made combi-stoomovens getuigen van pure kwaliteit en performance, stellen je niet teleur. Meer nog, je bereikt er telkens nieuwe culinaire hoogtes mee. Dat de nieuwste Malsgaren met stoom-functie daar wat mee te maken heeft, is een understatement.

Slowcooken is meer dan een trend. Voedingsmiddelen garen op een lage temperatuur resulteert in een smaakbom en een behoud van de positieve voedingsstoffen. Voeg daar nog stoom aan toe – die immers voor een perfecte energieoverdracht zorgt – en je bekomt voedzame, sappige maaltijden boordevol mineralen, vitaminen…

V-Zug-Combi

Dit is wat V-Zug toevoegt als standaard functie op de Combi-steammodellen XSL en SL:

Met Slowcooking – oftewel malsgaren – met stoom bereid je een stuk vlees op de voorgestelde – of door jou geselecteerde – kerntemperatuur. Selecteer tevens het einduur, zodat je straks zonder stress aan tafel kan!

Stoom beschermt een ingrediënt en behoudt de vochtigheid van het product. We spreken hier dus van een behoedzame bereiding.

Tijdens het slowcooken met stoom gaat de maaltijd minimaal 1u30min en maximaal 2u30min in de oven garen. Afhankelijk van het gewicht van het product en het ingestelde einduur, past de oven zélf zijn stoomtemperatuur in de ovenruimte aan.
Wil je vervolgens qua visualiteit ook een perfect stukje vlees op het bord? Kleur die dan even kort aan in de pan.

Andere exclusieve functies op dit ovendesign, zijn RegenererenAutoBraad en GourmetStomen (met voorgeprogrammeerde recepten), Hete Lucht Vochtig (voor sappige gratins en soufflés) en Profi-Bakken (voor luchtig brood, of gistproducten, met krokante korst).
Temperatuursonde inbegrepen

Combi-Steam XSL / Spiegelglas, hoogte 45 cm < € 3.179
Combi-Steam XSL / Inox (RVS), hoogte 45 cm < € 3.279
Combi-Steam XSLF met vaste wateraansluiting / Spiegelglas, hoogte 45 cm < € 3.599
Combi-Steam XSLF met vaste wateraansluiting / Inox (RVS), hoogte 45 cm < € 3.699
Combi-Steam SL / Spiegelglas, hoogte 38 cm < € 2.869
Combi-Steam SL / Inox (RVS), hoogte 38 cm < € 2.969

Reageer