Op het polsbandje staat Minecraft geïnstalleerd en kan je jouw vooruitgang opslaan en zo voortspelen op een andere computer. De Gameband werkt op Windows, Mac en Linux en kan je dus op elke computer gebruiken.

Minecraft is een bijzonder populair spel, met meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers, en is op de koop toe ook nog eens ongelooflijk verslavend. Voor zij die hun game amper kunnen missen en het liefst overal met zich meenemen, is er nu de Gameband. Daarmee kan je het spel overal spelen, ook al staat het spel niet op de computer geïnstalleerd.

De Gameband lijkt op een soort activiteitstracker, maar komt met het hele Minecraft-spel geïnstalleerd en biedt ook de mogelijkheid om jouw vooruitgang in het spel op te slaan en dus met je mee te nemen. Hierdoor kan je op elke computer terecht met jouw persoonlijke saves. Het toestel werkt zowel op Windows, Mac en Linux. Via het led-scherm kan je ook gepersonaliseerde animaties laten afspelen.

Voor de kenners: op de Gameband vind je Dragnoz met The Dash of Zoom 1.7 en TRON Fire 1.7; Hypixel met Herobrine’s Mansion 1.7, Wrath of the Fallen 1.7 en Zombie Apocalypse, SethBling met 15Seconds 1.8, Blocks VS Zombies 1.7, PizzaSpleef 1.7, Redstone Challenge 1.4, Redstone Challenge 2 1.5 en The Building Game 1.8.

De Gameband moet zo’n 80 dollar gaan kosten in de VS. Een Europese prijs is nog niet bekend.

Reageer