Acer heeft op het Mobile World Congress een nieuwe smartphonereeks voorgesteld: de Liquid Zest.

De reeks wordt afgetrapt met twee toestellen: de Zest en de Zest 4G. De serie is speciaal ontwikkeld voor wie actief is op social media en graag muziek streamt.

Beide apparaten krijgen een 5 inch HD IPS-scherm met Zero Air Gap-technologie, waardoor je minder reflecties en grotere leesbaarheid bij fel zonlicht krijgt.

liquid-zest-acer-mwc-2

Acer BluelightShield zorgt er dan weer voor dat je als gebruikers de hoeveelheid blauw licht kan gaan aanpassen voor meer kijkcomfort. De schermresolutie bedraagt telkens 1280 x 720 pixels.

85°-camera

De 8 megapixel hoofdcamerakomt met F2.0-autofocus en krijgt bovendien een extra breden 85°-kijkhoek mee, zodat je meer kan capteren. Aan de voorzijde vind je een 5 megapixelvariant.

Dankzij de LED-flitser en de belichtingsinstelling kan je gemakkelijk de scherpstelling en helderheid los van elkaar gaan aanpassen.

DTS Sound Studio

De Liquid Zest biedt ook voor muziekfanaten iets extra’s met DTS Sound Studio, en bij de 4G-versie is dat zelfs DTS HD Premium Sound. Je krijgt een surround-geluid, en High Resolution Audio zorgt ook voor realistischere geluidsproducte, met een breder geluidsveld.

De Acer Zest is vanaf april verkrijgbaar en gaat 109 euro kosten. De 4G-versie komt in mei naar de winkelrekken en is voor 149 euro de jouwe.

 

 

Reageer