ArtSound lanceert twee gloednieuwe multiroomsystemen. Het afspelen van je favoriete muziek in alle kamers van het huis was nog nooit zo gemakkelijk.

Met de ART5.4 kan je tot 5 verschillende geluidsbronnen naar 4 geluidszones sturen. Elke zone is uitgerust met een krachtige 2×20 watt RMS Klasse D versterker. Naast de twee ingebouwde FM-tuners kan er ook één digitale audio-speler aangesloten worden. Dit kan gaan van een speler met usb tot internetradio, een externe harde schijf of een SD memory card. Ook twee externe audiobronnen met IR controle, zoals een iPod docking, sluit je er gemakkelijk op aan.

Dankzij de draadloze bidirectionele communicatie is er allerhande informatie over bijvoorbeeld een mp3-bestand leesbaar. De unit wordt standaard met 1 afstandsbediening geleverd.

artsound2

De ART8.8 beschikt over net dezelfde mogelijkheden als de ART5.4, maar is nog net wat straffer uitgerust dan het vorige model. Zo kun je maar liefst 8 verschillende geluidsbronnen naar 8 geluidszones sturen, schakel je er drie in plaats van één digitale audio-streams op aan (bv. internetradio, mp3-speler en SD-kaart) en ook nog eens drie externe audiobronnen. Dankzij de optionele ARTS.4 uitbreidingsmodule kan dit systeem met nog vier extra zones uitgebreid worden.

Optioneel zijn er nog verschillende bedieningsmogelijkheden verkrijgbaar voor in de zones: vaste muurbediening via aanraakscherm of drukknoppen en extra afstandbedieningen.

Dankzij de RS232-poorten en ethernetverbinding is een aansluiting op een domoticasysteem (bv. KNX) uiterst makkelijk.

Reageer