philips izzy

H to the Izzy

Philips stelde op IFA een nieuwe reeks multiroomluidsprekers voor: de Izzy-toestellen moeten multiroom gemakkelijker dan ooit maken. Bovendien kan je elke speaker apart gaan bedienen en heb je helemaal geen router nodig om het systeem te gebruiken.

Multiroom wordt steeds meer dé muziekstandaard binnenshuis. Voorheen had je echter altijd via wifi verbinding nodig met een router, maar met Izzy is dat niet het geval. Via Bluetooth maak je met je smartphone, tablet of computer verbinding met één toestel, waarna je via de ‘groep’knop andere speakers connecteert. Je kan naast gestreamde muziek ook kiezen voor radio of cd’s

Twee luidsprekers

Binnen de Izzy-reeks lanceert Philips twee luidsprekertypes. De BM5 is een compact systeem met een minimalistisch ontwerp en een simpele interface. Deze luidspreker heeft twee 2,5 inch drivers en een bass port, waardoor je een dieper en voller geluid krijgt. Je kan bovendien elke speaker met de andere pairen, of alleenstaand gebruiken als simpele audiostreamer.

De BM50 maakt het dan weer mogelijk om ook muziek van op usb, radio en cd af te spelen, naast de klassieke Bluetooth-optie. Dat is goed nieuws voor wie doorheen de jaren een stevige cd-collectie opgebouwd heeft. De BM50 kan ook verbonden worden met de BM5.

Beide speakers zijn beschikbaar vanaf oktober. Voor de BM5 betaal je 129 euro, de BM50 kost 279 euro.

Ontdek hier alle streaming audio-oplossingen van Philips

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer