Het elektrisch voorwiel van Roolin kan je gemakkelijk op elke fiets monteren en biedt tot 70 kilometer ver een duwtje in de rug.

Elektrische fietsen zijn volledig in, maar hebben soms ook enkele nadelen. Ze zijn allereerst redelijk prijzig, maar zijn doorgaans ook zwaar en daardoor niet altijd even comfortabel in gebruik. Rool’in wil met zijn afneembaar voorwiel een tussenoplossing aanbieden voor wie wil genieten van de voordelen van elektrisch fietsen, maar daarvoor zijn gewone fiets niet wilt opofferen.

Zoals bij een gewone elektrische fiets geeft Rool’in je een krachtboost, waardoor je met minder energie een bepaalde snelheid kunt halen. De elektrische aandrijving van het wiel gaat tot wel 70 kilometer lang mee. Via een wifi-verbinding met een schermpje dat je op je stuur kan monteren en een kleine bewegingsdetector krijg je ook feedback van het wiel over onder meer je snelheid.

Rool’in is door zijn gemakkelijke montage bovendien ook gemakkelijk mee te nemen op reis of op een uitstapje. Uiteraard voldoet het wiel aan de Europese wetgeving inzake de veiligheidsnormen.

Rool’in is verkrijgbaar op de webshop van het bedrijf en kost 499 (20 inch), 549 (26 inch) of 599 (28 inch) euro.

Reageer