devolo Magic 1 WiFi mini
Foto: Devolo

De Magic 1 WiFi mini is Devolo’s kleinste Powerline-adapter tot hiertoe.

De nieuwe Magic 1 WiFi mini biedt state-of-the-art functies op het gebied van mesh-WiFi én een datasnelheden (in theorie) tot 1200 Mbps.

Bezit je nog geen powerline-adapters dan kies je best voor de devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit (100 euro) die bestaat uit één Magic 1 WiFi mini en één devolo Magic 1 LAN-adapter met geïntegreerd stopcontact en gigabit-poort. Die laatste dien je aan te sluiten op je router.

Heb je al een Magic-netwerk van Devolo en wens je uit te breiden, dan kan je de WiFi mini los kopen voor 70 euro.

Zodra een Magic-adapter verbinding maakt met de router, kan een andere adapter in een willekeurig stopcontact worden geplaatst. De Magic-adapters vinden elkaar automatisch zodra ze worden ingeplugd en creëren een versleutelde verbinding. In de Home Network-app krijg je een zicht op de installatie en het Magic-netwerk.

Devolo maakt gebruik van de G.hn-technologie van de tweede generatie. G.hn is een nieuwe technische standaard die naast aanzienlijk hogere snelheden bij de gegevensoverdracht zorgt voor een stabielere internetverbinding.

In de WiFi-stand vormt hij een betrouwbaar toegangspunt voor stabiele mesh-WiFi. De netwerknaam en het wachtwoord zijn bij alle Wifi-zenders/accesspoints identiek en het apparaat zal automatisch verbinden met de sterkste signaalbron.

Klik hier om producten in te laden

Reageer