Philips IPL-epilator

Met Intense Pulsed Light (IPL) voorkom je de teruggroei van haartjes en profiteer je maandenlang van een ultragladde huid! Waar deze technologie vroeger enkel in schoonheidssalons te vinden was, kan je die nu in eigen huis gaan gebruiken! Philips stelt nu zijn nieuwste telg in het Lumea gamma voor: de Lumea Comfort IPL-epilator.

Lichtflitsen voorkomen teruggroei van haartjes

Aangezien de moderne vrouw vaak in tijdsgebrek zit maar toch een lange tijd genieten wil van het comfort van een zijdezachte huid is er Lumea van Philips, een epilator op basis van IPL. Deze technologie stuurt lichtflitsen uit en voorkomt hierdoor de teruggroei van de haartjes.

Bovenstaande Lumea Comfort is de compacte uitbreiding op het reeds bestaande Lumea gamma. Dít exemplaar is daarbij erg betaalbaar en zal zo meer vrouwen vertrouwd maken met de effectieve IPL technologie.

Het gestroomlijnde Comfort toestel ziet er in een stralend wit design bijzonder elegant uit. In gebruiksvriendelijkheid blinkt hij uit en dankzij diens compacte vorm ligt deze Philips goed in de hand! Lumea Comfort is geschikt voor gezicht en lichaam en kan bij elke nieuwe flash een oppervlakte van 2,7 cm² bewerken.

Philips IPL-epilator

Meet automatisch de huidskleur

Uiteraard steunt Lumea op de expertise van huidexperts en dermatologen. Zo werd ook de Skin Color Sensor ontwikkeld. Dit is een voorzorgsfunctie die jouw persoonlijke huidskleur meet en zich vervolgens automatisch hier aan aanpast. Verder bevat dit ontharingstoestel een ingebouwde UV-filter die je huid zal beschermen tegen een blootstelling aan UV-licht.

De Lumea Comfort werkt op vijf verschillende lichtenergie-niveaus en beschikt tevens over een Slide & Flash technologie die continue flitsen maakt, ideaal dus voor grotere oppervlakken zoals de benen.

Verkrijgbaar vanaf 230 euro.

Philips IPL-epilator

Reageer