Voor het eerst past Loewe het Assist Media-principe toe bij de Connect ID-reeks. Dat brengt al jouw opgeslagen media samen naar één overzichtelijke plek: of het nu om tv- en radiozenders gaat, video’s, muziek, afbeeldingen op het thuisnetwerk of USB-sticks, apps, internet- of teletekstpagina’s, …

Via een speciale stertoets op je afstandsbediening kan je snel favorieten toevoegen aan het beginscherm, waarna je ze gemakkelijk kan terugvinden en opstarten. Als extraatje biedt Loewe een leermethode bij zijn tv: de Connect ID is bij aankoop al voorzien van bediencodes voor Apple TV en de meest gangbare set-topboxen en heeft een leerfunctie voor apparaten van andere fabrikanten, waardoor je alle apparatuur met een afstandsbediening kan besturen.

200 Hz refresh rate & actieve 3D

Uiteraard blijft de beeldkwaliteit een belangrijk aspect van je televisie. De Connect ID biedt op dit vlak een led-paneel met refresh rate van 200 Hz en actieve 3D. Ook HDTV-tuners voor DVB-T/C/S/S2 zijn aan boord. Qua connectiviteit doet Loewe het als altijd uitgebreid met twee CI+-slots, vier HDMI-poorten en drie USB-aansluitingen.

Audio

Ook de audioprestaties werden herzien en verbeterd: door gebruik te maken van verschillende luidsprekers en subwoofers kan je een 2.0- tot een 7.1-systeem configureren, en alles daartussen.

Het toestel komt met klasse D-versterkers en een totaal muziekvermogen van 80 Watt. De automatische volumeregeling maakt dat alle zenders even luid weergegeven worden. De tweekanaalsversie van de Connect ID beschikt over een puur digitaal audiosignaal van ingang tot eindversterker en een geïntegreerde meerkanaalsdecoder en AV-voorversterker, waardoor het toestel klaar is voor Dolby Digital en dts 5.1 surround sound.

Bij de tweekanaalsversie kan je bovendien met een druk op de knop je favoriete tv-programma’s opslaan op de 500 GB harde schijf. Uiteraard kan je ook bestanden streamen via Loewe’s DR+-streamingtechnologie.

De Connect ID komt in twee omlijstingskleuren (hoogglans zwart en hoogglans wit) en zes karakterkleuren (zwart, wit, zilver, beige, havanna en framboos). Qua schermgroottes heb je keuze tussen 40, 46 en 55 inch schermformaten.

Maak kennis met de Connect ID-familie

Klik hier om producten in te laden

Reageer