Met SoundVision toont Loewe zijn benadering van een modern audiosysteem. Een hoogwaardig design met aanraakscherm, personalisatiemogelijkheden en de optie tot integratie in het thuisnetwerk of een home entertainment-systeem moeten de consument overtuigen.

Via een nieuw ontwikkeld bedieningsmenu maakt Loewe het ons makkelijker om muziek te selecteren uit een hele reeks bronnen: klassiekers zoals FM-radio en cd maar ook internetradio, muziek van een iPod of iPhone tot zelfs muziek in het thuisnetwerk zijn te benaderen. Aansluiten op het netwerk kan zowel bedraad (ethernet of powerline) als draadloos (WiFi).

Loewe7

Dankzij de aanwezigheid van Bluetooth kan je zelfs muziek van een smartphone sturen naar het audiosysteem, of omgekeerd muziek afspelen op een Bluetooth-compatibele hoofdtelefoon.

Touchscreen of afstandsbediening

Het gebruiksvriendelijk ogend menu is toegankelijk via een 7,5-inch aanraakscherm dat een plaats kreeg aan de bovenzijde van de SoundVision, of via de Loewe Assist afstandsbediening. Door de integratie van de muziekherkenningsdienst Gracenote probeert het audiosysteem telkens op zoek te gaan naar de naam van het nummer en de artiest.

Loewe8

Zes ingebouwde luidsprekers, waarvan twee met een subwoofer, verzorgen de klank. De speakers zitten allen mooi weggewerkt achter de aluminium behuizing (zwart of zilver), die uit één stuk is gefreesd. Het moet bijdragen tot de minimalistische uitstraling waarvoor de Loewe-producten bekend staan. Wens je toch wat meer kleur of uitstraling, dan kan je het inlegwerk aan de zijkant eenvoudig aanpassen.

Loewe9

Ontdek een aantal andere producten van Loewe hier

Reageer