Met de nieuwe klang-lijn vernieuwt Loewe zijn luidsprekersetup. De speakers werken naadloos samen met de Loewe-televisies.

De klang 1-toestellen zijn de kleinste van de serie en vormen een compacte passieve speakerset van 60 W per speaker. Wil je meer bas, dan kan je de Subwoofer 300 van Loewe aan het systeem toevoegen. De klang 1 kost 499 per paar.

loewe-klang1-tablestand-ttDe klang 5-luidsprekers zijn ontworpen om op een stijlvolle, maar subtiele manier het geluid van jouw Loewe-televisie een boost te geven. Samen geven de twee speakers een maximaal vermogen van 270 W. Leuk wapenfeit van de klang 5-luidsprekers is het feit dat ze draadloos verbinding maken met jouw televisie. Heb je een Loewe-televisie met ingebouwde soundbar, dan krijg je meteen een 2.1-systeem dat je nog kan uitbreiden naar een 5.1-setup. Beide speakers komen met vier geïntegreerde versterkers.

Om een goede geluidsoverdracht te krijgen zonder vertragingen, ontwierp Loewe de transmitter box. Die gaat het audiosignaal van de televisie in hoge kwaliteit naar de speakers versturen. Het systeem is zo ontworpen dat het naadloos in het kabelopbergsysteem past en daardoor dus zo goed als onzichtbaar blijft.

De klang 5-speakers zijn nu beschikbaar en kosten 3990 euro per paar. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in graphite grey en light grey. De klang link kost 299 euro.

Met klang 9, ten slotte, komt Loewe ook met een speakerset speciaal voor de Bild 9 OLED-televisie van het merk. Die komen normaal gezien volgend jaar naar onze markt.

Dat de klang-toestellen een Loewe-product zijn, zie je meteen aan het typische strakke design. Uiteraard sluiten ze hierdoor naadloos aan bij jouw Loewe-tv.

Klik hier om producten in te laden

Reageer