Muziek is meer dan alleen geluid; het is de sfeermaker van ons leven. En laten we eerlijk zijn, we willen onze deuntjes overal kunnen laten klinken. Daarom hebben we de Sony XB100 gemaakt – een draagbare luidspreker die niet alleen compact is, maar ook groots geluid levert. Als je van goede muziek houdt en die samen met vrienden wilt beleven, dan is de XB100 jouw perfecte muzikale metgezel.

Bassen die Rond Dreunen

Met een passieve radiator die samenwerkt met de full-range speaker, krijgen de lage tonen in je muziek een serieuze boost. Voel de beat en laat de bas je meenemen.

Helderheid in het Geluid

Dankzij het excentrische diafragma en de slimme gewichtsbalans brengt de XB100 niet alleen geluid voort, maar zorgt het er ook voor dat elk detail hoorbaar blijft. Zelfs bij diep in de muziek duiken op maximaal volume.

Muziek voor Iedereen, Overal

De Sound Diffusion Processor van de XB100 brengt je muziek tot leven met een indrukwekkend Surround Sound-effect. Ja, deze kleine speaker verspreidt geluid in alle hoeken met behulp van DSP-technologie. Maak je geen zorgen, hij is compact maar krachtig!

Feesten Zonder Grenzen

Met een batterijduur tot wel 16 uur is de XB100 klaar voor het langste feest. Je kunt zelfs het batterijpercentage op je smartphone zien, zodat je precies weet wanneer het tijd is om op te laden.

Neem het Overal Mee Naartoe

De stevige behuizing en handige draagriem maken de XB100 klaar voor avonturen. Hang hem aan je rugzak, pols, of zelfs aan een boom terwijl je van de zon geniet. De naar beneden gerichte speaker zorgt ervoor dat het geluid jouw kant op komt.

Geschikt voor Binnen en Buiten

Regen of zonneschijn, de XB100 is er altijd klaar voor. Met een water- en stofbestendige IP67-classificatie kun je hem meenemen naar het zwembad, de rivier of het park zonder zorgen.

Duurzaamheid als Prioriteit

Wij bij Sony denken aan de planeet. Daarom zijn we vastbesloten om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Onze producten, waaronder de XB100, zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten.

Stijlvol én Milieubewust

De behuizing en draagriem van de XB100 zijn gemaakt van gerecycled plastic, en de verpakking bevat geen plastic. Dit is onze manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl we jou laten genieten van geweldig geluid.

Kwaliteit in Gesprekken

Noodzaak voor een snelle belsessie? Geen zorgen! De ingebouwde microfoon maakt handsfree bellen mogelijk, waar je ook bent. En met Echo-cancelling kun je rekenen op heldere telefoongesprekken, zelfs als je midden in de actie zit.

Stereo Overal

Wil je een nog groter geluid? Koppel gewoon twee XB100-speakers draadloos voor een stereogeluid dat de ruimte vult.

USB Type-C® Opladen

Geen gedoe met kabels; de XB100 wordt opgeladen via de handige USB Type-C®-poort.

Kortom, met de Sony XB100 breng je overal een feestje en ben je altijd klaar voor een muzikaal avontuur! 🎉🔊

Klik hier om producten in te laden

Reageer