LG Electronics zorgt voor een revolutie in schoenverzorging voor thuis, met de introductie van de LG StylerTM ShoeCase en ShoeCare op IFA 2022. LG’s totaaloplossing voor schoenverzorging is uitgerust met de hygiëne-verhogende TrueSteamTM technologie van het bedrijf. Hiermee biedt LG een innovatieve, op maat gemaakte oplossing voor schoenbeheer, -verzameling en -opslag, die nieuwe dagelijkse levensstijlen mogelijk maakt.

Aangezien de cultuur van het verzamelen van dure designer, luxe en limited-edition sneakers groeit onder de MZ-generatie – Millennials en Gen Z, bleek uit intern onderzoek van LG dat deze ‘sneakerheads’ veel baat zouden hebben bij een oplossing die hun gekoesterde schoenen niet alleen meer laat opvallen, maar ze ook de optimale verzorging biedt.

LG Styler ShoeCase met transparante panelen is een ruimtevriendelijke oplossing voor het opbergen en showen van schoenen. De Styler ShoeCase creëert niet alleen de ideale omgeving voor het opbergen van schoenen door ze te beschermen tegen vocht en UV-licht dat de stof doet verkleuren1 , maar is ook een geweldige manier voor schoenenliefhebbers om hun favoriete paar te showen, met interieurfuncties zoals een 360 graden draaiplateau en een modulair ontwerp dat het mogelijk maakt om tot vier koffers op elkaar te stapelen.

LG Styler ShoeCare maakt ook zijn debuut op IFA. Net als veel van LG’s state-of-

the-art huishoudelijke apparaten, waaronder vaatwassers en de Styler, een kledingverzorgingsoplossing met stoomtechnologie, maakt LG Styler ShoeCare gebruik van de bewezen TrueSteam-technologie van het bedrijf om een ‘verfrissende’ schoenenervaring te bieden. Het maakt ook gebruik van de absorberende zeoliet eigenschappen van het Zeo-Dry filter om vocht op te nemen en geuren uit schoenen te verwijderen, waardoor schoenen aangenamer worden om te dragen en in de buurt te hebben.2

Bovendien optimaliseert de nieuwe LG Styler ShoeCare oplossing het beheer van verschillende soorten schoenen, waaronder leer, suède en sportschoenen, met zijn 10 verschillende gangen. Afhankelijk van het type en de stof van de schoen, regelt het geraffineerd het gebruik van TrueSteam om de schoen te verfrissen. Bovendien kan het revolutionaire product van LG stil en efficiënt tot vier paar schoenen opfrissen in slechts 37 minuten (standaard cursus) terwijl het werkt op slechts 35 decibel.

De handige LG Styler ShoeCare beschikt ook over LG’s unieke meervoudige bewegende Nozzle™, die de binnenkant van de op te frissen schoenen droogt en moeiteloos kan worden aangepast aan de hoogte van elk paar. En, met dank aan de Dual Care System functie, kunnen gebruikers twee verschillende soorten schoenen (met verschillende verzorgingsbehoeften) tegelijkertijd reinigen.

Voor een gemakkelijkere schoenverzorging hebben gebruikers toegang tot een reeks diensten voor de LG Styler ShoeCase en ShoeCare en via de ThinQ-app. Met de intuïtieve app van LG kunnen gebruikers de Styler ShoeCase en ShoeCare op afstand bedienen en controleren, LG werkt ook samen met verschillende lifestyle-merken om nieuwe functies en mogelijkheden aan zijn schoenverzorgingsapparaten toe te voegen, die beschikbaar zullen worden gesteld via het Upgrade Center van de ThinQ-apps.

Reageer