Met een maximale lichtsterkte van maar liefst 2300 lumen en een gradenbundel tot 165° is de LED TL een unieke oplossing voor de volgende stap in energie-efficiënt verlichten.

De LED TL wordt door Optiled naar voren geschoven als de ideale vervanger voor de huidige 36 Watt tl-buizen. De lamp komt in verschillende configuraties en lengtes, maar biedt een lichtsterkte die varieert van 1800 lumen tot maximaal 2300 lumen, waardoor je je huidige tl-lampen kan vervangen zonder aan helderheid in te moeten boeten.

De techniek achter de buizen maakt van de LED TL een unieke lamp. De meeste fabrikanten leggen de elektronica onder de led-diodes, terwijl Optiled opteert om de elektronica weg te houden van de warmte van de diodes en in de ‘kop’ van de buizen te plaatsen. Dit garandeert een langere levensduur van zowel de elektronica als de diodes en een minimale vermindering van de lichtopbrengst.

De gradenbundel varieert van 120° tot 165°, afhankelijk van welke opstelling je kiest, waardoor je lichtinval onder een brede hoek verdeeld wordt en zo alle hoeken van de kamer bereikt. De diffuser van hoogwaardige lexaan zorgt voor een prettig, egaal en vooral rustig lichtbeeld zonder schaduwvormingen.

Optiled wil met de LED TL zich vooral op toepassingen binnen kantoren, schuren, winkels en hallen richten.

Klik hier om producten in te laden

Reageer