Wie regelmatig strijkt heeft inmiddels een stoomgenerator, wie geen tijd om handen heeft brengt z’n was naar de strijkcentrale. Calor ontwikkelde twee compacte strijkijzers als tussenoplossing, namelijk de Tweeny en de Calor handstomer. Perfect voor wie zo nu en dan een last-minute strijkje moet verrichten.

Calor Tweeny: 2-in-1 lichtgewicht strijkijzer

De überlichte Tweeny maakt uw dagelijkse taken gemakkelijker. Compact, eenvoudig te hanteren, maar toch uiterst efficiënt. Je gebruikt de Tweeny als stoomstrijkijzer of als verticale kledingstomer. Hij verwijdert moeiteloos alle kreukels, zelfs uit de dikste kleding. Bijzondere instellingen zijn niet nodig, dus iedereen in huis kan de Tweeny gebruiken. Zelfs de tienerdochter, want als je de Tweeny per toeval te lang op kledij zou laten staan maakt hij geen brandvlekken. Met een opwarmingstijd van 40 seconden verlies je trouwens geen minuut te veel aan je strijkje.

Klik hier om producten in te laden

Calor handstomer: opfrissen in een oogwenk

De Calor handstomer is hét accessoire bij uitstek voor de stylist on the go – maar ook voor de man die af en toe zelf z’n hemden moet strijken. Overhemd één keer gedragen en een opfrisbeurt nodig? De Calor handstomer is klaar voor gebruik in slechts 45 seconden en verwijdert kreukels uit alle mogelijke stoffen. Daarbij kun je de kleding verfrissen, reinigen en geurtjes verwijderen dankzij de optimale verspreiding van de stoom doorheen de vezels. Met de ingebouwde deurhaak hang je het kledingstuk eenvoudigweg op de deur tijdens het stomen, en kun je het daarna meteen aantrekken. Zo gefixt!

Klik hier om producten in te laden

Reageer